Oudenbosch

Het is zo ver: bouw van wooncomplex Vittoria in Oudenbosch gestart

Marieke Boot Marieke Boot

In de woonwijk ‘De Groene Vaart’ in Oudenbosch komt een nieuw gebouw met woningen voor senioren. Er komen onder andere 24 huurappartementen en een algemene woonkamer. Donderdag 29 augustus is de symbolische start gegeven voor de bouw van deze woningen. Het gebouw zal de naam ‘Vittoria’ gaan dragen.

Meerdere betrokken partijen waren bij de symbolische start aanwezig en namen het woord. Wethouder Hans Wierikx van de gemeente Halderberge was van de partij en hield een toespraak. De dorpendichter van de Gemeente Halderberge droeg een mooi gedicht voor, op maat gemaakt voor deze woonvoorziening. Directeur Joost Konings van projectontwikkelaar Koninvest Vastgoed gaf in zijn speech aan: “Grote dank aan alle betrokken projectpartners voor de positieve energie in dit proces.”

De opening werd afgesloten met de overhandiging van een donatiecheque. Namens alle betrokken projectpartners mochten Jan Bedaf en Jamie Nederpel deze cheque in ontvangst nemen. Hiermee krijgen toekomstige bewoners van ‘Vittoria’ een warm welkom.