Heimolen

Kristy staat in Boerinnen Kalender 2025: ‘Gek dat je straks boven iemand zijn bed hangt’

Stijn Nooijens Stijn Nooijens

Van een sexy fotoshoot naar het schoonmaken van de koeienstal. Kristy Snepvangers (20) uit Heimolen staat in de gloednieuwe Boerinnen Kalender van 2025. Waar ze normaal gesproken met haar paard te zien is, gaat ze nu schaars gekleed op de foto. “Ik vond het heel spannend om zo voor de camera te staan, maar ik ben supertrots op het resultaat.”

De Boerinnen Kalender is niet onbekend voor Kristy. “Hij hangt ook bij ons op het bedrijf”, vertelt ze. Als de ze dan benaderd wordt om deel te nemen aan de kalender voor 2025, twijfelt ze geen moment. “Ik dacht: laten we het gewoon doen!” Uit ruim vierhonderd aanmeldingen is Kristy één van de twaalf die op de Boerinnen Kalender mag staan. “Het is echt een ding in de agrarische wereld.”

Voor de shoot is Kristy dicht bij haarzelf gebleven. Toch is het voor de amazone en paardeninfluenceer een nieuwe uitdaging. “Ik denk dat het belangrijk is dat je zelf aangeeft wat je wel en niet wil.”

“Ik heb gedaan wat ik zelf wilde. Op deze manier vind ik de foto toch sexy, en ben ik blij met hoe ik het heb gedaan.” Voor de shoot mocht Kristy haar eigen paard Millstream’s Olympus meenemen. “Dat vond ik erg fijn, omdat het dan in zo’n nieuwe setting vertrouwd aanvoelt.”

Het was wel spannend om voor de foto een beetje uit de kleren te gaan.

“Het was wel spannend om voor de foto een beetje uit de kleren te gaan”, bekend Kristy. En ook het uiteindelijke resultaat delen met de buitenwereld vond ze enorm spannend. “Maar ik ben erg blij met het eindresultaat en krijg superveel leuke reacties.”

Het artikel gaat verder onder de foto.

Kristy Snepvangers Boerinnen kalender 2025
Met deze foto staat Kristy groot in de Boerinnen Kalender van 2025.

Wennen voor de volgers

Kristy heeft in de paardenwereld een bekende naam. Vooral onder kinderen is ze ontzettend populair. Op haar Instagram deelt ze veel foto’s met haar volgers en op YouTube publiceert ze iedere week een nieuwe vlog. Daarnaast organiseert ze ook evenementen waar haar jonge fans op afkomen, zoals het hobby horse evenement afgelopen voorjaar.

Ik vind het mooi om te laten zien wie je bent en dat je trots op jezelf mag zijn.

“Het zal voor mijn volgers wel een beetje gek zijn om mij op deze manier te zien.” Anderzijds vindt ze het ook krachtig. “Ik vind het mooi om te laten zien wie je bent en dat je trots op jezelf mag zijn.” Met de foto’s hoopt ze ook de agrarische sector wat aandacht te geven. “Het is toch een lastige tijd met alle regelgevingen. Op deze manier hoop ik ook te laten zien hoe mooi de sector is.”

Veel bekijks

In de agrarische sector is het heel normaal dat de kalender op het bedrijf hangt. “Je weet dat mensen je gaan zien, dat is best apart.” Toch vindt Kristy het ook een grote eer. “Zoiets kan maar één keer in je leven, dat ik er nu in mag staan, maakt me zeker trots. Maar het is ook wel gek dat je straks boven iemand zijn bed of aan de muur hangt bij iemand thuis.”

Ik laat alles gewoon op me af komen.

Dan nog de brandende vraag. Leveren de sexy foto’s ook aanzoeken van boeren op? “Ik heb wel al wat berichtjes ontvangen”, lacht ze. Toch is ze niet van plan om hier op in te gaan. “Ik hou het gewoon maar even rustig. Ik laat alles gewoon op me af komen.”

Kristy Snepvangers Boerinnen kalender 2025
Kristy met haar paard Millstream’s Olympus.
Lees ook: Kristy Snepvangers jaagt Amerika-droom na: ‘Wilde ik al van jongs af aan’