West-Brabant

Ondernemers en organisaties gezocht voor Brabantse Wal Dag

Landgoed Mattemburgh

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Streekorganisatie Brabantse Wal is op zoek naar ondernemers en organisaties die zich willen presenteren op de Brabantse Wal Dag. Deze dag wordt gehouden op zondag 15 september op Landgoed Mattemburgh in Hoogerheide.

Tijdens de Brabantse Wal Dag kunnen bezoekers genieten van het unieke landgoed Mattemburgh en de presentaties van de aanwezige standhouders. “Onze regio is volop in beweging en dat ervaar je des te meer op zondag 15 september”, vertelt Dennis van Tilborg van Streekorganisatie Brabantse Wal.

Van Tilborg: “Wij nodigen ondernemers en organisaties uit de bezoekers mee op reis te nemen over de innovatieve en vooral toeristische en recreatieve Brabantse Wal waar het goed wonen, werken en recreëren is.”

Aanmelden

Ondernemers en organisaties die zich willen presenteren op deze dag, kunnen zich voor 1 augustus inschrijven. Deelname is gratis en de organisatie stelt een aantal basis faciliteiten zoals marktkramen of een plaats in één van de paviljoens ter beschikking. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected].