Roosendaal

Ook Roosendaalse wethouder Arwen van Gestel legt functie neer

Kitty Joachems Kitty Joachems

Twee dagen nadat Sanneke Vermeulen bekend maakte dat ze per direct stopt als wethouder legt nu ook wethouder Arwen van Gestel zijn functie neer. De VLP-wethouder zegt in een korte verklaring dat in de media een beeld is ontstaan waar hij zich niet meer tegen kan verdedigen.

Hij schrijft zich niet te herkennen in dat beeld. “Ik heb me altijd met de goede bedoelingen ingezet voor Roosendaal. Dat was mijn prioriteit”, aldus van Gestel.

Van Gestel zegt er niet aan te moeten denken dat hij zichzelf groter maakt dan Roosendaal. Dat is de reden dat hij vertrekt. “De stad en de dorpen, dat is waar ik me jaren met passie, toewijding en met alles wat ik in me heb voor heb ingezet”, aldus de vertrekkende wethouder.

Lees ook: Roosendaalse wethouder blijkt in bredere zin oorzaak angstcultuur Lees ook: Fractievoorzitters geschokt door het plotselinge vertrek van wethouder Vermeulen Lees ook: VVD-fractie verrast door vertrek wethouder Vermeulen Lees ook: Sanneke Vermeulen stopt per direct als wethouder van de gemeente Roosendaal