Bergen op Zoom

Reminder: deel A4 Bergen op Zoom tot Dinteloord sluit bijna wegens werkzaamheden

wegafsluiting snelweg a4 bergen op zoom dinteloord

De snelweg is afgesloten van vrijdag 26 juli 22.00 uur tot maandag 5 augustus 5.00 uur.

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

Een reminder voor iedereen die regelmatig over de A4 richting Rotterdam rijdt. Door onderhoudswerkzaamheden van Rijkswaterstaat is de snelweg A4 vanaf knooppunt Zoomland (Bergen op Zoom) tot knooppunt Sabina (Dinteloord) afgesloten vanaf vrijdag 26 juli 22.00 uur. Naar verwachting zijn de werkzaamheden op maandag 5 augustus om 5.00 uur weer klaar.

Tussen de twee knooppunten liggen een aantal op- en afritten en een verbindingsweg. Het gaat om de verbindingsweg A58/A4 (vanuit Bergen op Zoom richting Rotterdam), oprit 28 en 27 bij Bergen op Zoom, de op- en afrit 26 Tholen, op- en afrit 25 Steenbergen en op- en afrit 24 Dinteloord. Let op: de verbinding A58/A4 vanuit Roosendaal naar afrit 27 Bergen op Zoom-Noord blijft wél open.

Omleidingen

De werkzaamheden aan het asfalt zijn nodig zodat de snelweg veilig blijft voor gebruik. Er gelden hierdoor tijdelijke omleidingen.

Verkeer ter hoogte van Bergen op Zoom richting Rotterdam kan over de A58 richting Roosendaal, daarna bij knooppunt de Stok de A17 op richting Dordrecht, om vervolgens tot aan knooppunt Klaverpolder te rijden. Vanaf knooppunt Klaverpolder volgt de weg verder op de A16 richting Dordrecht/Rotterdam.

Verkeer van Bergen op Zoom richting Zierikzee rijdt ook over de A58 richting Roosendaal, en rijdt tevens bij knooppunt De Stok de A17 op richting Dordrecht. Bij knooppunt Noordhoek kan de afslag A59 richting Zierikzee genomen worden.

Heinenoordtunnel

Ook de Heinenoordtunnel is in deze periode afgesloten. In dit geval in beide richtingen. Bovendien duren deze werkzaamheden tot vrijdag 9 augustus 5.00 uur. Meer informatie over deze afsluiting vind je hier.