West-Brabant

Snelweg A4/A58 bij knooppunt Markiezaat dicht in derde weekend van april

Routekaart met afsluiting A4 bij knooppunt Markiezaat en omleiding via Antwerpen

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De snelweg A4 gaat ter hoogte van knooppunt Markiezaat een weekend dicht voor werkzaamheden. De afsluiting is van vrijdagavond 16 april tot maandagochtend 19 april. Verkeer dat vanaf Middelburg of Antwerpen richting Bergen op Zoom wil, wordt omgeleid. De extra reistijd kan oplopen tot een half uur.

Rijkswaterstaat gaat onderhoud plegen aan het asfalt van de snelweg A4 bij knooppunt Markiezaat. Hiervoor gaat de snelweg een weekend lang dicht in de rijrichting van Bergen op Zoom. De afsluiting is van vrijdag 16 april 21.00 uur tot maandag 19 april 05.00 uur. Ook de verbindingswegen zijn dan dicht. Weggebruikers moeten er rekening mee houden dat ze langer onderweg zijn. Dat kan oplopen tot 30 minuten.

Omleidingsroutes vanuit Zeeland en België

Voor het verkeer dat vanaf Middelburg of Antwerpen komt, worden omleidingen aangegeven. Verkeer vanuit Zeeland richting Breda/Tilburg kan via de A4/A12 en de E19/A16 naar knooppunt Galder waar het weer de A58 op kan. Verkeer vanuit Antwerpen richting Rotterdam kan via de E19/A16 naar knooppunt Princeville waar het de A16 op kan richting Rotterdam.