Hoogerheide

Snelweg A4/A58 van Hoogerheide tot Rilland weekend dicht

Foto: © Jan van Oevelen/Nationale Beeldbank

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

Rijkswaterstaat gaat onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de A4/A58 tussen oprit Hoogerheide (30) en afrit Rilland (31). Deze werkzaamheden staan gepland vanaf vrijdag 1 november 21.00 uur tot maandag 4 november 5.00 uur. Omrijden via de Tholensebrug is ook niet mogelijk. De brug is datzelfde weekend namelijk ook afgesloten.

Het asfalt van het stuk snelweg is aan vervanging toe. Daarom is de rijksweg het eerste weekend van november afgesloten voor verkeer, in de richting van Vlissingen. Het gaat om oprit Hoogerheide, de A4/A58 verbindingsweg vanaf knooppunt Markiezaat, parkeerplaats Het Rak langs de A58 en afrit Rilland.

Weggebruikers in de richting van Vlissingen zullen de omleidingsroutes moeten volgen. De extra reistijd kan volgens Rijkswaterstaat oplopen tot zestig minuten. Verkeer kan omrijden via de A59 en N59 richting Vlissingen. Er zullen gele borden langs de wegen staan die de omleidingsroute aangeven.

De kaart waarop de afsluiting te zien is en de omleidingsroute(s) | afbeelding: Rijkswaterstaat

Belangrijk om te weten is dat omrijden via de Tholensebrug dat weekend geen optie is. Deze brug is namelijk ook afgesloten vanwege werkzaamheden. Weten waarom er zoveel wegafsluitingen zijn de laatste- en komende tijd? Klik dan op de onderstaande link:

Lees ook: West-Brabantse snelwegen op de schop: zie hier waarom