West-Brabant

Vacatures: ZuidWest Update is op zoek naar bureauredacteuren en camerajournalist

Redactie Redactie

Volg jij het lokale nieuws op de voet? Weet jij wat er speelt in de regio en wil je werken bij een dynamisch mediabedrijf? Dan is Streekomroep ZuidWest op zoek naar jou! Wij zoeken twee bureauredacteuren en een camerajournalist, die dagelijks op zoek gaan naar het nieuws in West-Brabant.

Als bureauredacteur help je ons met het brengen van online verhalen voor de regio. Dit doe je vanaf de redactie in Bergen op Zoom. Je komt met goede ideeën, gaat op onderzoek uit en zet nét even dat extra stapje om je verhaal nog beter te maken. Ook ga je af en toe mee op pad als verslaggever. Streekomroep ZuidWest wil naast het brengen van het harde nieuws, zich onderscheiden met eigen en unieke verhalen.

Een camerajournalist is continu bezig met het lokale nieuws en maakt reportages en artikelen voor de website, app en het radio- en televisiekanaal van ZuidWest. Je bent in staat om ideeën te vertalen in beeld en geluid, het is een pré als je zelfstandig op pad kunt gaan met camera en ervaring hebt met het monteren van items.

Je maakt onderdeel uit van een ambitieuze redactie. Binnen beide functies heb je daardoor veel eigen verantwoordelijkheid over de nieuwsartikelen en/of reportages die je maakt. De volledige vacatures vind je hier.

Lees ook: ZuidWest Update verstevigt journalistiek in West-Brabant