West-Brabant

Vrouw opgepakt na vandalisme, inbraak, autodiefstal en aanrijding

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Een vrouw uit Goes is maandag gearresteerd na een serie strafbare feiten. Eentje daarvan was in Hoogerheide. De 23-jarige vrouw wordt verdacht van vandalisme, inbraak, autodiefstal, doorrijden na een aanrijding en rijden zonder rijbewijs.

De vrouw uit Goes werd maandagmiddag rond half 2 gearresteerd in Kattendijke. Ze had toen al vanaf 1 uur ’s nachts een spoor van vernielingen achter zich gelaten en meerdere strafbare feiten gepleegd. De politie houdt er rekening mee dat er nog meer boven water gaat komen.

Volgens de politie zou de vrouw maandag rond 1 uur ’s nachts de ramen hebben ingegooid van een woning in Goes. Waarom is niet bekend. Daarna zou ze hebben ingebroken in een woning in Goes en de auto hebben gestolen. Daarmee is de vrouw naar Hoogerheide gereden, ook al had ze geen rijbewijs.

Aanrijding met gewonde in Hoogerheide

Op de Reimerswaalweg in Hoogerheide zou ze rond kwart voor 8 achterop een andere auto zijn gereden. De bestuurder van die auto, een man van 28 uit Krabbendijke, stapte uit. Maar de verdachte ging er vandoor en raakte de andere bestuurder. De man raakte gewond.

Er kwam bij de politie ook een melding binnen van beschadigde auto’s. Er zouden in ’s Gravenpolder geparkeerde auto’s geraakt zijn. Er is wel een melding, maar er heeft niemand aangifte gedaan. De politie vraagt of eigenaars van deze auto’s zich willen melden bij de politie in Goes via 0900-8844. Het zou kunnen dat de vrouw uit Goes ook hier mee te maken heeft. De politie onderzoekt dat nog.