Hoogerheide

Werkzaamheden aan A4, weg richting Antwerpen weekend dicht

Wegafsluiting A4 Markiezaten

De afsluiting en de omleidingsroutes (afbeelding: Rijkswaterstaat)

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

De A4 is het weekend van 11 tot 14 oktober deels afgesloten voor verkeer. Het gaat om het stuk tussen knooppunt Markiezaat en de Belgische grens. De werkzaamheden starten vrijdag 11 oktober om 21.00 uur en zijn maandag 14 oktober om 05.00 uur weer klaar.

Er zijn omleidingen voor weggebruikers die naar Antwerpen willen. Verkeer vanuit Rotterdam en Dordrecht volgt ter hoogte van knooppunt Sabina de A59 richting Breda en Roosendaal. Ga vervolgens over vanaf knooppunt Noordhoek naar de A17 richting ‘s-Hertogenbosch. Neem bij knooppunt Klaverpolder de A16 richting ‘s Hertogenbosch/Breda en blijf ter hoogte van knooppunt Princeville op de A16/A19 richting Antwerpen.

Weggebruikers vanuit Bergen op Zoom en Dordrecht nemen de A58 richting Breda. Bij knooppunt De Stok op de A58 richting Breda blijven. Neem vervolgens afrit 24 Roosendaal en volg de N262 richting Essen. Blijf daarna op de N262/N117 richting Antwerpen.

Tijdens de werkzaamheden zijn ook afrit 11 naar Zandvliet afgesloten, en de verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Markiezaat komende vanuit Antwerpen richting Vlissingen. Belangrijk om te weten is dat de werkzaamheden afhankelijk zijn van het weer. Bij extreem slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk dus niet doorgaan.